
Dispositivos y accesorios
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Prep. 10min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
frozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
429 kcal /
1793 kJ
Proteína
20 g
Grasa
30 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Portuguese Classics
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Circassian Chicken
2h
Veracruz Fish
30min
Chickpea Gratin
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Creamed Cod
45min