Dispositivos y accesorios
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
water1750 g
-
savoy cabbage, cut in stripspointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless and skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
1 smoked pork sausagefarinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
32 g
Calorías
3904 kJ /
934 kcal
Grasa
70 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Portuguese Classics
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Seafood Risotto
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min