Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1507 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 6.9 g
- Grasa
- 21.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Seafood Stew with Rice
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min