Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1507 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 6.9 g
- Grasa
- 21.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min