Dispositivos y accesorios
Taro bread
Prep. 40min
Total 4h 20min
10 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6.5 g
Calorías
1208 kJ /
287 kcal
Grasa
9.5 g
Fibra
2.4 g
Carbohidratos
43.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Made in Taiwan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Pineapple buns
9h 50min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min