Dispositivos y accesorios
Char Siu Pastries
Prep. 40min
Total 6h 10min
14 pieces
Ingredientes
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)300 - 350 g
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
cloves½ tsp
-
star anise2
-
hoisin sauce15 g
-
light soy sauce15 g
-
Shaoxing rice wine20 g
-
honey½ Tbsp
Chinese Puff Pastry
-
sugar15 g
-
unsalted butter soft120 g
-
water60 g
-
plain flour plus extra for dusting275 g
Filling
-
garlic cloves4
-
vegetable oil10 g
-
oyster sauce15 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
water plus extra for sealing pastry100 g
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling1 - 2 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
66 mg
Proteína
8 g
Calorías
833 kJ /
199 kcal
Grasa
10 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Korean Fried Chicken
3 h 10 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 h 35 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 h 45 min
Pan-fried Bao Buns
1 h 30 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 h 10 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 h
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 h 45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 h 25 min
Prawn Dumplings
1 h 15 min
Sourdough-style Loaf
122 h 45 min