Char Siu Pastries
TM6 TM5

Char Siu Pastries

4.5 (11 valoraciones )

Ingredientes

Char Siu

  • 300 - 350 g pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)
  • 2 tsp sugar
  • ½ tsp Chinese five spice powder
  • ½ tsp cloves
  • 2 star anise
  • 15 g hoisin sauce
  • 15 g light soy sauce
  • 20 g Shaoxing rice wine
  • ½ Tbsp honey

Chinese Puff Pastry

  • 15 g sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 60 g water
  • 275 g plain flour, plus extra for dusting

Filling

  • 4 garlic cloves
  • 10 g vegetable oil
  • 15 g oyster sauce
  • 10 g Shaoxing rice wine
  • 100 g water, plus extra for sealing pastry
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 ½ tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
  • ½ tsp ground white pepper

Assembly

  • 1 medium egg, beaten
  • 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
833 kJ / 199 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
19 g
Grasa
10 g
Grasas saturadas
5 g
Sodio
66 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas