Dispositivos y accesorios
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Prep. 45min
Total 45min
2 pieces
Ingredientes
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
37 g
Calorías
2568 kJ /
612 kcal
Grasa
24 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
korean cuisine
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Nasi Lemak
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min