Dispositivos y accesorios
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Prep. 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
2100 kJ /
500 kcal
Grasa
36 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese Seafood
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45min
Creamy Mushroom Soup
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Chow Mein
45min