Dispositivos y accesorios
Steamed Thai-style fish cakes
Prep. 15min
Total 45min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
30 g coconut milk powdercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 3 pieces
Proteína
22 g
Calorías
840 kJ /
202 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Quick Thai chicken curry
40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3 Std. 20 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min