
Versiones compatibles
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2340 kJ / 552 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Carbohidratos
- 88.5 g
- Grasa
- 3.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Prawn Bhuna
30 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Thai Burger
35 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Chunky Coleslaw
5min
Lamb Rogan Josh
1h 45 min
Chicken Saag
50 min