Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1020 kJ / 244 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 2.8 g
- Grasa
- 16.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tom Yum with Prawns
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Beef Rendang
2h 30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Kung Pao Prawns
45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min