Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Proteína
- 16.5 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 6.8 g
- Fibra
- 12.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Lentil bolognese
30 min