
Dispositivos y accesorios
Pulled BBQ jackfruit
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
coconut sugar20 g
-
salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
121.8 kcal /
511.5 kJ
Proteína
2.9 g
Grasa
2.6 g
Carbohidratos
20.4 g
Fibra
3.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda