Dispositivos y accesorios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2238 kJ /
535 kcal
Grasa
34 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tzatziki
20min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Antioxidant Detox Juice
10min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Gazpacho
1h 15min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Egg Salad
30min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Cauliflower Gratin
55min