Dispositivos y accesorios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2238 kJ /
535 kcal
Grasa
34 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Chicken Noodle Bowl
35min
California Stuffed Artichokes
55min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min