Dispositivos y accesorios
Tuna Tapenade
Prep. 5min
Total 5min
17 oz
Ingredientes
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 oz
Sodio
554.2 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
961.4 kJ /
229.8 kcal
Grasa
17.7 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
2.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great to Share
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Caesar Salad
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min