Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 16.5 g
- Grasa
- 19.5 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Butter chicken
55 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Chicken velouté meal
40min
Beef "Burgundy"
40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min