Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 16.5 g
- Grasa
- 19.5 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Layered chicken dinner
1小时 45 分钟
Chicken velouté meal
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Classic meatloaf
1ч. 35 мин.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1u. 5min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Beef spezzatino
1小时 45 分钟
Chicken à la king
40 min
Chicken and cashews
55 Min