Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 16.5 g
- Grasa
- 19.5 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butter chicken
55min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min