Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
TM5 TM6

Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce

3.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 100 g dry white wine
  • 1 pinch saffron threads
  • 2 tinned anchovy fillets
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 24 large raw prawns, peeled
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch sugar

Serving

  • 2 cucumbers, deseeded and cubed
  • 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
  • 1 lemon, cut into 6 wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
435 kJ / 104 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
11 g
Grasa
4 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas