Dispositivos y accesorios
Crab Cakes
Prep. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
22 g
Calorías
701 kJ /
238 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
American Taste of Home
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Ninguna valoración
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Green Goodness Soup
10min
Thai Mussels
25min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min