Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
TM6 TM5

Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies

4.4 (31 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
  • 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
  • 20 g lemon juice
  • 50 g olive oil
  • 250 g sunflower oil
  • 5 tinned anchovies, drained
  • 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 40 g red onion, halved
  • 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 5 fresh chives, halved
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 12 quail eggs
  • 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
  • 500 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2601 kJ / 628 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
23 g
Grasa
56 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas