Dispositivos y accesorios
Crab briks
Prep. 55min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
8.2 g
Calorías
719.1 kJ /
171 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan street food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Fragrant pipis
30min
Penne with mussels
1h 5min
Tuna empanadas
2h
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Seekh kebabs
50min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Salmon en croute
50min
Chilli crab pasta
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min