Dispositivos y accesorios
Barbecued pork ribs
Prep. 50min
Total 26h 15min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
pork ribs cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)2000 g
-
garlic cloves2
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
beer of choice120 g
-
pure maple syrup110 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
smoked salt (see Tips)1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1187.6 mg
Proteína
111.8 g
Calorías
4520.9 kJ /
1076.4 kcal
Grasa
49.2 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
19.7 g
Carbohidratos
46.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beef fajitas
30min.
Citrus seafood salad
1hod.
Bourbon pork ribs
5hod. 50min.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1hod.
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3hod.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1hod. 5min.
Pulled pork burger
5hod.
Traditional cocktail sauce
5min.
Barbecue sauce
1hod. 40min.
Sticky drumettes
2hod. 45min.
Berry and cream filo stacks
30min.
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min.