Dispositivos y accesorios
Anise-cured salmon
Prep. 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
927.2 kJ /
220.8 kcal
Grasa
11.3 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Béarnaise sauce
10min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Raspberry soufflés
1h 35min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Duck and cherry salad
45min
Cioppino
55min
Guacamole with mango
10min