Dispositivos y accesorios
Radish cakes
Prep. 30min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.1 g
Calorías
1006 kJ /
239 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
1.9 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Made in Taiwan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Pumpkin Soup
25min
Hakka Yam Abacus
20min
Brazilian cheese puffs
20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Mushroom Meat Sauce
50min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min