Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
TM6 TM5 TM31

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
  • 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
  • 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tbsp white sugar
  • 1 tbsp rice wine vinegar

Inf. nutricional
por 4 portions
Calorías
3133.3 kJ / 746 kcal
Proteína
65.4 g
Carbohidratos
44.7 g
Grasa
33.9 g
Grasas saturadas
4.2 g
Fibra
6.1 g
Sodio
821.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas