Dispositivos y accesorios
Japanese sizzling hotplate tofu
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms sliced10 g
-
hot water to cover
-
beef partially frozen, cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)2
-
Chinese cooking wine10 g
-
soy sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying20 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
cornflour20 g
-
dark soy sauce5 g
-
caster sugar5 g
-
oyster sauce20 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)260 g
-
eggs beaten2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
557.5 mg
Proteína
16.2 g
Calorías
1455.4 kJ /
347.9 kcal
Grasa
27.7 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
10.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Char Kway Teow
25 min
Ayam Pongteh
30 min
Sup Buntut
3 godz.
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
15-minute noodles
15 min
Furikake
5 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min