Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
TM6

Soto Ayam (Turmeric chicken soup)

4.9 (9 valoraciones )

Ingredientes

Blanched vegetables and vermicelli

  • 1500 g water
  • 85 g vermicelli noodles
  • 100 g bean sprouts
  • 100 g cabbage, cut in thin slices
  • 110 g Indonesian yellow spice paste
  • 600 g chicken thighs, bone in
  • 5 makrut lime leaves
  • 3 fresh salam leaves
  • 1 ½ tsp sea salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • ¼ tsp Chicken stock paste

Turmeric Chicken Soup

  • 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
  • 1 stalk celery, chopped, to garnish
  • fried shallots, to garnish
  • 2 lime, cut in wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1638 kJ / 391.5 kcal
Proteína
22.3 g
Carbohidratos
21.1 g
Grasa
24.4 g
Grasas saturadas
7.8 g
Fibra
2.7 g
Sodio
721.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas