Dispositivos y accesorios
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Prep. 10min
Total 24h 40min
30 pieces
Ingredientes
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
70 mg
Proteína
3.1 g
Calorías
285.4 kJ /
68.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Ninguna valoración
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Black sesame cream soup
15min
Soy milk and Mantou buns
6h
Hakka Yam Abacus
20min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Honey loquat paste
1h
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Lime sherbet
4h 15min
All-in-one chicken congee
35min