Dispositivos y accesorios
Ma po dou fu (mapo tofu)
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
304.5 mg
Proteína
18.1 g
Calorías
905.2 kJ /
215.5 kcal
Grasa
14.2 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Mapo tofu
15min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min