Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 28.9 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 325.5 mg
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Peking-Style Duck Pancakes
11hod. 25min
Wonton soup
1h
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Vindaloo pork
5h 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Satay sauce
15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min