![Peking-style duck pancakes Peking-style duck pancakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/407872e0-51a3-48f2-8269-514434972537/Derivates/0cf56fa9-1b47-4553-a3a5-8f4c04d29fce.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 28.9 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 325.5 mg
Recetas alternativas
Anise-cured salmon
14h 10min
Southern-style chilli with cornbread
2 Std. 55 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Sushi salad
1 Std.
Wonton soup
1 Std.
Fresh pasta dough
1 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Char siew sauce
10 min