Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 28.9 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 325.5 mg
Recetas alternativas
Wonton soup
1 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Prawn wontons
2h
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min