Dispositivos y accesorios
Sichuan pepper and chilli salt squid
Prep. 30min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1363.4 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
722.6 kJ /
172 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
11.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Thai beef salad with noodles
1h
Prawn and chicken laksa
40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Turmeric fried chicken
13h 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Miso chicken and rice
1h 30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chilli crab pasta
35min