Versiones compatibles
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice, (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 eggs
- 2 sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed
- 100 g manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g butter
- 30 g oil, plus extra for frying (approx. 250-300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained
- 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasas saturadas
- 4.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 159.6 mg
Recetas alternativas
Pappadums with mint and coriander chutney
50 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Chilli oil
25 Min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Oysters Mignonette
5 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Onion bhaji
45min
Spiced lamb flatbread
2h
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h