Versiones compatibles
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice, (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 eggs
- 2 sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed
- 100 g manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g butter
- 30 g oil, plus extra for frying (approx. 250-300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained
- 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasas saturadas
- 4.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 159.6 mg
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Herbed lavosh
55 min
Pear shrub
48h 35 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Tomato pasta sauce
40min
Roti (for two)
25 Min
Rogan josh
1h 35 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min