Versiones compatibles
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1685 kJ / 403 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 20 g
- Fibra
- 3.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Rice salad
1h
Planked Amaretto peaches with ricotta
Ninguna valoración
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Garlic mushrooms
25 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Asparagus and pea omelette
20min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Spiralised vegetable soup
9 Std.