Dispositivos y accesorios
Vegan butter
Prep. 5min
Total 8h 5min
400 g
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
953.1 mg
Proteína
10.9 g
Calorías
7098 kJ /
1696.5 kcal
Grasa
182.8 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
99.9 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegan Butter
2h
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min