Versiones compatibles
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces
o bien 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves, to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 26 g
- Fibra
- 6.5 g
Recetas alternativas
Red Lentil Soup
40 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Tomato Rice
30 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min