Dispositivos y accesorios
Pink scramble
Prep. 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Calorías
1857.5 kJ /
442 kcal
Grasa
32.6 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Layered chicken dinner
1h 45min
Colourful quinoa salad
40min
Herb and garlic dip
10min
Pasta with tuna
30min
Beetroot salad
10min
Rainbow bowl
1h 20min
Tropical smoothie bowl
20min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2h 10min
Avo and egg spread
35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min