Dispositivos y accesorios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Prep. 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
520 mg
Proteína
29 g
Calorías
3090 kJ /
739 kcal
Grasa
30 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
19 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Macadamia Chocolate Cookies
Ninguna valoración
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Raspberry crumble bars
40min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min