Dispositivos y accesorios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Prep. 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
520 mg
Proteína
29 g
Calorías
3090 kJ /
739 kcal
Grasa
30 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
19 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5h 5min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
I love U fruit and seed bars
35min
Salmon and mushroom rice
40min