Versiones compatibles
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Lamb Moussaka
1h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Cod with citrus butter
40 min