Dispositivos y accesorios
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Prep. 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 pieces
Sodio
2731.6 mg
Proteína
56.9 g
Calorías
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Grasa
77.6 g
Fibra
10.7 g
Grasas saturadas
44.9 g
Carbohidratos
165.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Cooking
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Pumpkin tart
2h 15min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Zucchini slice
45min
Pumpkin loaf
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min