Dispositivos y accesorios
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Prep. 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 pieces
Sodio
2731.6 mg
Proteína
56.9 g
Calorías
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Grasa
77.6 g
Fibra
10.7 g
Grasas saturadas
44.9 g
Carbohidratos
165.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Cooking
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Baked beans
13h 25min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Polenta
25min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h