Sicilian Caponata
TM6 TM5

Sicilian Caponata

3.6 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g olive oil
  • 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
  • 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
  • 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
  • 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 2 sprigs fresh basil leaves, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
515 kJ / 123 kcal
Proteína
2.1 g
Carbohidratos
14 g
Grasa
6.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas