Dispositivos y accesorios
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Prep. 25min
Total 1h 35min
6 slices
Ingredientes
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
880 mg
Proteína
11 g
Calorías
1222 kJ /
294 kcal
Grasa
20 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Curried Squash Galette
1h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pea and Courgette Tarts
1h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h