Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 60.3 g
- Grasas saturadas
- 32.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 937.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Leek and ham tart
1h 55min
Spiced lamb pie
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Coulibiac salmon pie
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Hearty seafood chowder
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Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Seafood and corn chowder
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