Dispositivos y accesorios
Chili non Carne
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1785 kJ /
426 kcal
Grasa
14 g
Fibra
13.4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vibrant Vegan
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Versatile smooth soup
45min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Ninguna valoración
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Seitan Pie
2h 10min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Soy bolognese
40min
Vegan bean burger
1h 20min
Chilli con tempeh
20min
Chick Pea Curry
35min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min