
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, ready-made to taste (opcional)
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs leaves only (e. g. parsley, dill, coriander)
- 400 g fresh salmon fillets, skinless boneless (approx. 4 fillets)
- 1 - 2 pinches fine salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper plus extra to taste
- 500 g green asparagus trimmed (see tip)
- 160 g leek white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
-
300
g buckwheat grains
o bien 300 g white jasmine rice - 100 g dry white wine
- 750 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
o bien 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
-
30
g pumpkin seeds
o bien 30 g sunflower seeds - 100 g cashew nuts, roasted, unsalted (opcional)
- 50 g goat's cheese crumbled (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 993 kcal / 4171 kJ
- Proteína
- 63.7 g
- Grasa
- 51.9 g
- Carbohidratos
- 65.5 g
- Fibra
- 8.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Sardines in parcels with green bean salad
Pas d’évaluation
Salmon tartare
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Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
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Cod with citrus butter
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Lentil and spinach soup
50min
Berry mousse
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Orange couscous with steamed salmon
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Borscht
50min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
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Berry foam
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