Dispositivos y accesorios
Paella with kidney beans
Prep. 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
100 g frozen green peas, defrostedfresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbs de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
60 g black olives, pittedKalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1649 kJ /
391 kcal
Grasa
14 g
Fibra
11 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vibrant Vegan
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Tofu stew
30 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Seitan Chilli
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Noodle soup
35 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Creamy courgette soup
25 Min