Dispositivos y accesorios
Plum and raspberry cobbler
Prep. 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
167.2 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
729 kJ /
173.5 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
24.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Coconut rice pudding with banana
50 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Steamed ginger puddings
40 Min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Shortbread
1 Std.