Dispositivos y accesorios
Plum and raspberry cobbler
Prep. 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
167.2 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
729 kJ /
173.5 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
24.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Custard
10min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
Apple sponge pudding
1h 20min
Better-for-you custard
15min
Shortbread
1h
Buttermilk scones
35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Tomato pasta sauce
40min