Orzo Salad with Artichoke and Feta
TM5 TM6

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.2 (28 valoraciones )

Ingredientes

  • 1100 g water
  • 400 g orzo, rinsed and drained
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 130 g feta cheese, in pieces
  • 340 g marinated artichoke hearts, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3281 kJ / 781 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
96 g
Grasa
25 g
Fibra
20 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 75 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas