Dispositivos y accesorios
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Prep. 20min
Total 3h 10min
2 portions
Ingredientes
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1036.1 mg
Proteína
17 g
Calorías
1917.5 kJ /
456.5 kcal
Grasa
38.2 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
19.7 g
Carbohidratos
10.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork and chicken terrine
3h 20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Cherry clafoutis
1h 5min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Cheese soufflés
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Zesty avocado with crab
10min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Crispy bread with tapenade
45min