Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
TM6 TM5 TM31

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

3.8 (4 valoraciones )

Ingredientes

Gorgonzola panna cotta

  • 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 400 g full cream milk
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • ¾ tsp agar agar powder (see Tips)

Pear and walnut salad

  • 30 g macadamia oil
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad greens
  • 50 g walnuts
  • 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1690.5 kJ / 402.5 kcal
Proteína
9.7 g
Carbohidratos
9.9 g
Grasa
36.3 g
Grasas saturadas
16.4 g
Fibra
1.6 g
Sodio
340.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas