Dispositivos y accesorios
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Prep. 15min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
158.4 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
7.6 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min