Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
TM6

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

2.2 ( 5 valoraciones )

Ingredientes

Rosemary Ice Cream

  • 795 g oat milk
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 60 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ teaspoon xanthan gum

Apple Mousse

  • 425 g water
  • 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
  • 115 g white sugar
  • 1 tsp agar agar
  • oil spray
  • 315 g aquafaba
  • 2 tsp coconut cream
  • 1 pinch cream of tartar
  • ½ tsp xanthan gum
  • 100 g white sugar

Toasted Oat Crumble

  • 1 tsp fresh rosemary leaves only, chopped
  • 140 g brown sugar
  • 70 g rolled oats
  • 1 tsp salt
  • 155 g vegan butter in pieces (see Tips)
  • 155 g plain flour

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
452 kcal / 1891.1 kJ
Proteína
5.5 g
Grasa
11.8 g
Carbohidratos
81.4 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
3.4 g
Sodio
323.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas