Dispositivos y accesorios
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Prep. 35min
Total 2h
48 portions
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
9.6 mg
Proteína
0.5 g
Calorías
417.1 kJ /
99.3 kcal
Grasa
4.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
13.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 Std. 15 Min
Baking powder
5 Min
Buttercream icing
10 Min
Jelly roll-ups
25 Std. 45 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Peanut caramel slice
5 Std. 35 Min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Vanilla protein balls
20 Min