Versiones compatibles
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
- 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
- 80 g pure maple syrup
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp agar agar powder (see Tips)
Cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 250 g coconut sugar
- 120 g light olive oil
- 400 g gluten free self-raising flour
- 210 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp apple cider vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 417.1 kJ / 99.3 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Carbohidratos
- 13.7 g
- Grasa
- 4.9 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 9.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bliss ball rocket skewers
30 min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Strawberry amaze-balls
30 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free chocolate brownie
45 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min